Ultimatum dat locuitorilor de pe strada Borhanci: TREBUIE să vă racordați pentru a se asfalta drumul


Primăria municipiului Cluj-Napoca le transmite public proprietarilor de pe strada Borhanci faptul că până în data de 31 iulie 2012 trebuie să îşi finalizeze demersurile pentru realizarea racordurilor la utilităţi.

Este vorba inclusiv de aducerea acestora la limita de proprietate în cazul parcelelor unde încă nu există construcţii. În acest sens au fost create condiţii speciale, simplificate pentru obţinerea, din partea Primăriei, a autorizaţiilor de spargere, astfel încât proprietarilor să li se dea posibilitatea de a se încadra în acest termen.

Acest demers este obligatoriu în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a drumului, lucrări care trebuie executate ulterior celor de racordare la utilităţi a tuturor imobilelor de pe stradă.

În baza HCL nr. 191/2009 privind buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca, Art. 7, pct.6, proprietarii au obligaţia să întreprindă măsurile legale pentru racordarea imobilului ”la canalizarea stradală existentă sau la reţeaua nou introdusă pe străzile în curs de modernizare...”. Nerespectarea celor mai susmenţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 2.000 lei.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat începerea din data de 15 martie 2012 a lucrărilor de reabilitare a străzii Borhanci. Lucrările prevăd amenajarea căii de rulare cu două sau trei benzi, precum şi construirea de trotuare şi rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică 8.397.111 lei pentru strada Borhanci, iar lucrările se vor finaliza în cursul anului 2012, în condiţiile în care toţi locuitorii înţeleg să respecte legislaţia în vigoare şi să realizeze în cel mai scurt timp lucrările de radordare la sistemul de canalizare stradală.

 

Asfaltarea strazii Borhanci, blocata! Rahatul e pe strada

Comentarii Facebook