Miercuri 24 Aprilie

Tișe către Uioreanu: Consiliul Județean Cluj nu se conduce ca o cârciumă


Vicepreședintele PDL, Alin Tișe, i-a transmis președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, că această instituție nu se conduce ca o cârciumă.

Consiliul Judeţean nu se conduce ca o cârciumă și le-aș transmite un mesaj oamenilor din CJ Cluj, care sunt hăituiți, să nu cedeze presiunilor și să facă plângere penală împotriva oricărei desfaceri abuzive a contractului de muncă”, a declarat Alin Tișe.

Fostul președinte al CJ Cluj a fost întrebat ce înseamnă ”ca o cârciumă”, dar a evitat să dea un răspuns clar: ”Înseamnă exact ceea ce v-am spus. Nu intru în detalii”.

 

Tișe: Fie Uioreanu este INCOMPETENT, fie este MINCIOS

 

Eu v-aș ruga să veniți să vedeți cum s-a detensionat situația de când s-a schimbat adminstrația. Nimeni nu este urmărit și persecutat. Ușa mea este deschisă tuturor. Modul în care vorbește domnul Alin Tișe demonstrează o mare frustrare”, a spus Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Uioreanu a precizat că și conferința de presă de vineri dimineața, în care l-a atacat pe el, a fost organizată tot dintr-o frustrare. ”La concertul cu Roxette, de joi seara, domnul Tișe a venit și el, dar nu l-a luat nimeni în seamă, ba mai mult unii i-au întors spatele. Probabil că de acolo a plecat acest atac, văzând că nu îl bagă nimeni în seamă”, a adăugat Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook