Uioreanu: Spitalul Regional de Urgenta era o prioritate mai mare decat stadionul Cluj Arena fara parcari VIDEO


Noul presedinte al Consililui Judetean Cluj, Horea Uioreanu, sustine ca Spitalul Regional de Urgenta era o investitie mult mai importanta decat stadionul Cluj Arena.

Uioreanu a declarat la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, ca va cere un audit in privinta proiectului Spitalului Regional de Urgenta, exitand posibilitatea ca locatia sa fie schimbata.

"Daca toate lucrurile sunt in regula atunci aceea va ramane locatia. Si domnul Tise a vrut sa faca spitalul, acum am inteles ca vrea si domnul Boc sa faca. Toata lumea vrea sa faca. Ma tot gandeam cum il va face domnul Boc in Floresti sau il va reloca in centru?", a spu Horea Uioreanu.

Intrebat daca ar avea bani pentru spital, Uioreanu a raspuns: "Facem o prioritate intre banii care au existat pentru o anumita investitie si banii care au fost pentru sanatate. Avem un stadion fara parcari. Daca cineva facea un sondaj, ma credeti ca majoritatea ar fi spus Spitalul Regional de Urgenta? Nu vreau sa supar fanii fotbalului sau fanii sportului.

Trebuie sa vedem ca si acest stadion a fost facut cu banii Guvernului. Ii atribui domnului Boc un merit aici, dar sa nu se mai spuna, sa nu mai aud, ca nu avem nevoie de banii de la Bucuresti sau ca ne vom descurca fara ei", a declarat Uioreanu.

 

Consiliul Judetean Cluj si Guvernul au investit in stadionul Cluj arena suma de 36 de milioane de euro, fara TVA.

 

Horea Uioreanu explica de ce a pierdut Nicoara alegerile in Cluj-Napoca: Nu s-a simtit forta USL VIDEO

Comentarii Facebook