Horea Uioreanu explica de ce a pierdut Nicoara alegerile in Cluj-Napoca: Nu s-a simtit forta USL VIDEO


Horea Uioreanu, cel care a castigat Consiliul Judetean Cluj, a explicat de ce crede ca Marius Nicoara, candidatul la Primaria Cluj-Napoca, a pierdut alegerile in fata lui Emil Boc.

"Este o nemultumire legat de faptul ca nu am reusit sa obtinem pozitia aceea (n.red. functia de primar al Clujului). Am avut discutii cu Marius Nicoara si inainte si in timpul campaniei, dar, din pacate, nici staff -ul lui, nici el nu m-au ascultat cu anumite sfaturi pe catre le-am dat. Eu cred ca daca era putin mai multa atentie se putea usor castiga la Cluj.

Relatia cu omul a lipsit. Cluj-Napoca este o entitate unitara, pe langa un judet care are alte coordonate. Trebuia mers prin piete si la discutii cu oamenii. Nu s-a aratat forta Uniunii Social Liberale (USL). In ultima saptamana am venit eu, simtind ca la Cluj vor fi probleme, am revenit din teritoriu, unde imi cam terminasem treaba si am venit cu sute de oameni dupa mine, este vorba de tineret, si am invadat strazile Clujului. Cred ca s-a vazut. Am aratat forta, pentru ca pana atunci PDl -ul, care a inceput mai moale, a prins curaj si lucrul acesta s-a simtit.

Cea mai importanta greseala a fost cea de comunicare. Dar nu de comunicare intre mine si Marius Nicoara, ci faptul ca de la bun inceput ceea ce am propus: sa se faca un singur staff nu s-a tinut cont. Un staff comun ar fi insemnat o gandire unitara, mai multi ochi si mai multe perceptii", a declarat Horea Uioreanu in emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

 

Uioreanu il acuza pe Tise ca ar fi directionat exproprierile publice prin biroul notarial al sotiei

Comentarii Facebook