Uioreanu: Puterea portocalie a dovedit in cazul Dan Pasat ca e solidara cu infractorii!


Deputatul PNl Cluj, Horea Uioreanu, a declarat ca, prin faptul ca s-a opus arestarii deputatului Dan Pasat, "Puterea portocalie a dovedit in cazul Pasar ca e solidara cu infractorii".

"Absolut intamplator si din motive bine intemeiate, la momentul votului in cazul Pasat, coalitia de guvernare nu a 'reusit' sa adune 167 de bile albe. Scurt si cuprinzator, partidul care (mai) exista doar datorita presedintelui Traian Basescu s-a razvratit, i-a dat cu flit si i-a pus coarne. Lui si justitiei domniei sale!

Atitudinea deputatilor PD-L fata de solicitarea DNA de incuviintare a arestului preventiv in cazul deputatului Dan Pasat este dovada cea clara a faptului ca oamenii acestui partid una declara si alta fac. Pentru a nu fi acuzati ca noi am decis ca domnul Pasat sa nu fie arestat, parlamentarii PSD, PNL si PC ne-am abtinut de la vot. Am fost prezenti in sala de sedinta, dar nu am participat la vot, dupa metoda patentata de parlamentarii puterii. Prin aceasta atitudine, am demonstrat, daca mai era cazul, ca PD-L isi apara coruptii prin toate mijloacele. Faptul ca 34 de deputati ai puterii au votat impotriva arestarii e cea mai clara dovada a duplicitatii liderilor PD-L, care s-au declarat public in favoarea arestarii colegului lor, dar si-au pus oamenii sa voteze impotriva
", a precizat Horea Uioreanu.

Deputatul clujean evidenteaza si discrepanta dintre declaratiile presedintelui Traian Basescu privind toleranta zero fata de corupti si votul deputatilor PD-L.

"Probabil ca, in opinia parlamentarilor PD-L, coruptii cu carnet portocaliu beneficiaza de prezumtia de clientela politica si de imunitate fata de justitie!

In aceste conditii, sunt de acord cu doamna Sulfina Barbu, respectiv cu modificarea sistemului de vot in cazuri similare. Votul liber ar fi dat ocazia doamnei Roberta Anastase sa-si etaleze, inca o data, talentul la aritmetica. Sunt convins ca din 116 voturi 'pentru', doamna presedinte al Camerei Deputatilor reusea sa scoata cel putin 200, dupa modelul aplicat cu succes in cazul legii pensiilor
", a mai afirmat Horea Uioreanu.

Camera Deputatilor a respins marti, 8 februarie, solicitarea DNA de arestare preventiva a lui Dan Pasat, deputat PDL acuzat de santaj si trafic de influenta.

Comentarii Facebook