Uioreanu nu vrea sa le dea ungurilor un post de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj VIDEO


Noul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a dezvaluit in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara, ca nu intentioneaza sa cedeze UDMR un post de vicepresedinte al CJ in schimbul sustinerii.

"Am avut o discutie cu domnul Crin Antonescu astazi (n.red. joi) si m-a intrebat care este gandul meu. Discutiile trebuiau sa le incep in seara asta cu UDMR, dar s-au amanat spre sambata dimineata cu UDMR. Intalnirea fusese programata pentru seara de joi, dar dansii au cerut amanarea", a spus Uioreanu.

Intrebat ce le ofera, Uioreanu s-a eschivat: "In primul rand vreau sa vad ce vor. Din politica am invatat un lucru: asculta ce zice celalalt si apoi vezi ce vrea", dar intrebarea urmatoare a fost daca ar fi dispus sa ofere UDMR o functie de vicepresedinte, iar noul presedinte al CJ Cluj a raspuns ca: "In compensatie cu ce? Eu zic ca o sa dam UDMR o functie de vicepresedinte, dar care e castigul meu? Eu pot sa fac o alta majoritate la Consiliul Judetean, cu Partidul Poporului. Sunt oameni respectabili. Eu am lasat haina politica si ma intereseaza sa imi fac acea majoritate necesara pentru a-mi duce la bun sfarsit proiectele".

 

Uioreanu: Spitalul Regional de Urgenta era o prioritate mai mare decat stadionul Cluj Arena fara parcari VIDEO

Comentarii Facebook