Uioreanu a fost ”uns” președinte al Consiliului Judetean Cluj! Boc, invitat la ceremonie, dar ignorat VIDEO si FOTO

 

Horea Uioreanu a fost ”uns” președinte al Consiliulului Județean Cluj. La ceremonia de vineri după-amiaza au fost prezenți lideri locali ai USL, ministrul de Interne, Ioan Rus, Varujan Vozganian, dar si noul primar al Clujului, Emil Boc.

 

Prefectul Clujului, Gheorghe Vușcan, i-a rugat pe rând să vorbească pe toți, mai puțin pe Emil Boc.

 

"Țin să mulțumesc zecilor de mii de clujeni care mi-au acordat votul. Țin să mulțumesc în primul rând familiei, soției mele, mamei mele care m-au suportat atâția ani de zile până când am ajuns aici si, din păcate, vor trebui să mă suporte în continuare. Le cer iertare de pe acum.

Țin să mulțumesc echipei mele, uiorenilor mei, cum spuneau ei pe bună dreptate fără să realizez că sunt atât de aproape de mine, acești tineri minunați care m-au susținut în campanie și la bine și la greu. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Țin să mulțumesc celor care mi-au dat votul și celor care nu mi-au dat votul. Voi fi alături de toți clujenii. Am promis că voi lăsa haina politică în cui și mă voi ocupa de binele acestui județ. Doresc ca acest județ să fie un județ de nivel european, precum ne dorim cu toții. Așa să ne ajute Dumnezeu si vreau să colaborăm bine indiferent de ce parte a baricadei suntem”, a declarat Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook