Emil Boc e OFICIAL primar! VEZI ce mesaj le-a transmis clujenilor VIDEO

 

Emil Boc este oficial primarul Clujului, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local și de depunere a jurământului. La final le-a transmis un mesaj clujenilor.

 

Alegerea în funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca mă onorează, mă obligă şi mă responsabilizează. Vreau să îi asigur pe toţi clujenii că voi primarul tuturor clujenilor, şi al celor care m-au votat şi ale celor care nu m-au votat. În calitate de primar voi fi unul care va încerca să unească, nu să dezbine în acest oraş, şi voi aduna în jurul Primăriei tot ceea ce este cu bună credinţă binevenit pentru a face o viaţă mai bună aici în oraşul nostru şi de a lua ideile, indiferent de unde provin, de la putere, opoziţie sau societatea civilă”, a spus Emil Boc.

El a precizat că vrea să fie primarul celui mai frumos oraș din țară.

Vreau să îi asigur pe consilierii locali de întreaga mea colaborare, în interesul locuitorilor municipiului Cluj-Napoca, cu prefectul, cu preşedintele CJ Cluj, pentru că toţi am fost aleşi cu un singur scop, să facem tot ce ne stă în putinţă ca oamenii să o ducă mai bine în acest oraş şi în acest judeţ. Voi fi omul care se va împotrivi tuturor demersurilor care să ne dezbine”, a precizat Emil Boc.

 

Boc a depus jurământul de PRIMAR: Așa să îmi ajute Dumnezeu VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook