Luni 30 Ianuarie

Udrea iese la atac, după ce parlamentarii nu au dat aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Vosganian


Elena Udrea este nemulțumitp de faptul că parlamentarii au decisă să nu dea aviz favorabil începerii urmăririi penale ăn cazul lui Varujan Vosganian.

Fostul lider PMP, aflat sub arest preventiv, a reacționat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Parlamentul României a luat astăzi decizia de a nu da aviz favorabil începerii urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian.

Acesta era acuzat de constituirea unui grup infracţional şi de subminarea economiei naţionale, fapte care pot fi considerate extraordinar de grave. Când a fost vorba de mine, au stat până la 1 noaptea, ca să voteze de două ori avizul privind începerea urmăririi penale şi de trei ori avizul pentru arestare. Spre deosebire de domnul Vosganian, eu am cerut ca justiţia să-şi urmeze cursul, aşa cum este firesc într-o democraţie.

Dublul standard pe care îl aplică parlamentarii PSD şi PNL astăzi arată că aceştia nu gândesc principial şi iată de unde provine slăbiciunea legiislativului şi neîncrederea în clasa politică.

Eu nu spun că Varujan Vosganian este vinovat, ci doar atrag atenţia aspupra faptului că politicienii, cei care ar trebui să conducă România pentru că sunt validaţi prin vot de popor, acţionează în continuare după calcule mărunte, neîntrezărind pericolul real care planează asupra ţării. Nu-i de mirare că puterea este exercitată ocult de oameni din umbră în faţa cărora multora dintre aceiaşi oameni politici le tremură genunchii.e disciplină economică”, a spus Elena Udrea.

Președintele Klaus Iohannis a avut și el o reacție dură după aflarea deciziei parlamentarilor de a-l ”salva” pe Vosganian.

Sondaj de opinie

Cluj-Napoca mai este un oraș ieftin?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook