Boc, despre Elena Udrea: Este un om puternic și își va demonstra nevinovătia. Ce spune despre întâlnirea de la Cluj



Emil Boc a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că Elena Udrea este ”un om puternic” și consideră că își va demonstra nevinovăția.

"Deciziile instanţelor nu le comentez. Oricine beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Doamna Udrea este un om puternic şi sunt convins că îşi va demonstra nevinovăţia în faţa autorităţilor statului”, a spus Emil Boc.

Întrebat despre întâlnirea secretă pe care acesta a avut-o cu Elena Udrea în urmă cu două săptămâni, Boc a spus că nu a fost secretă ci a avut loc ”într-un loc ultrapublic”, la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

"A avut loc în jurul orei 14.15 - 14.30, iar doamna Udrea a făcut referire la ea într-un interviu acum vreo zece zile că a fost la Cluj şi s-a întâlnit şi cu mine. În acea zi, m-a sunat din aeroport din Bucureşti că vine la Cluj, având o problemă la compania Farmec şi i-am spus că dacă are timp să treacă pe la Primărie, la o cafea. A ajuns la 14.30, iar la 14.45 a plecat spre Farmec. Nu a avut întâlnirea un caracter secret, iar acum, după două săptămâni, s-a făcut referire la acest element”, a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook