TUPEU de Cluj? Tișe spune că aleșii județului au ACUM pile la Poliția Locală: Puteți apela la dânsul, dacă primiți amenzi la parcare - VIDEO


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, le-a spus consilierilor județeni că pot apela la consilierul Marinel Andro, Șef Serviciu în cadrul Poliției Locale, pentru a rezolva amenzile la parcarile ilegale pe care ”aleșii” le fac când vin la ședințe.

Mașinile sunt parcate peste tot în jurul clădirii de pe Dorobanților, pe trotuare și pe stradă.

Consilierul Andro a spus, serios, că ”sunt și portițe prin care putem evita să primim aceste amenzi”, fără a explica despre ce ”portițe” vorbește. În mod normal, aleșii clujenilor ar trebui să parcheze regulamentar, dar, cel mai probabil, ”portița” despre care vorbește Marinel Andro, subalternul lui Emil Boc, este de altă natură.

Alin Tișe: Dacă cumva veți mai primi amenzi, avem pile la Primărie… 

Dacă cumva veți mai primi amenzi când reluăm activitatea aici, la Consiliul Județean, și… știți că au fost probleme că primeam amenzi pe mașinile pe care le parcați aici. Știți la cine să apelați ca să rezolve această problemă și să nu mai amendeze nimeni consilierii județeni, aleși ai clujenilor.

Mulțumesc domnule Andro. O să avem o pilă la Primărie… o să puteți apela cu încredere la dânsul. S-ar putea ca și dânsul să fie amendat, nu de alta, dar încercăm cu sprijinul dânsului să găsim soluții, ca să nu mai primiți amenzi”, a spus Alin Tișe. Nu este clar, dacă a fost o glumă, înțepături la adresa Primăriei Cluj-Napaca sau negocierea rezolvării viitoarelor amenzi. Este de notorietate faptul că între Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca lucrurile sunt tensionate, iar aceste amenzi sunt interpretate drept lipsă de respect. 

Cu toate acestea, Boc a fost clar: ”Poliția locală să nu aibă milă”.

Andro Marinel: Sunt și portițe prin care putem evita să primim aceste amenzi

Aș vrea să fac precizarea pentru toți colegii. Putem să intervenim acolo unde este cazul. Sunt și portițe prin care putem evita să primim aceste amenzi”, a spus Andro

Mulțumim pentru deschiderea pe care o arătați față de colegii noștri. Sunt convins că veți avea un mandat bun și veți face treabă”, a încheiat Alin Tișe.

Marinel Andro este noul consilier județean din partea PNL, angajat al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca pe postul de Șef Serviciu în cadrul Poliției Locale.

Comentarii Facebook