Tribuna, revista la care a scris Slavici, publică ode la adresa lui Crin Antonescu - FOTO

 

Revista Tribuna, finanțată din fondurile Consiliului Județean Cluj, a publicat integral discursul președintelui PNL, Crin Antonescu.

 

E normal sa publici în revista la care a scris Slavici ode la adresa lui Antonescu?”, se întreabă un cititior al revistei, care ne-a semnalat cazul.

 

Discursul publicat este cel de la începutul lunii aprilie, când au fost lansați la Cluj candidații PNL la europarlamentare pentru regiunea de Nord-Vest.

 

Lăsând gluma la o parte, întotdeauna m-a fascinat bogăția umană și intelectuală a acestui oraș: atâția și-atâția oameni semnificativi, indiferent de opțiunea lor politică sau branșa lor culturală. Îl văd aici și vreau să-l salut în mod special pe un vechi prieten de-al meu, Mircea Arman, un om care, câți știu asta, este primul român, împreună cu Dorin Tilica, care a tradus Heidegger, ”Sein und Zeit”, pe când nu avea 30 de ani. Salut Mircea!”, a afirmat Antonescu în discursul său, aplaudat de membrii PNL, în timp ce Mircea Arman era în picioare.

 

Șeful revistei Tribuna, Mircea Armand, exclus din Uniunea Scriitorilor: Are dosar penal

 

Mircea Arman este managerul revistei Tribuna și este cunoscut pentru derapajele sale. El a fost în conflict direct cu angajații revistei, dar și cu alți jurnaliști. 

 

Trei redactori de la Revista Tribuna, dați afară de directorul Mircea Arman

 

Șeful revistei Tribuna, Mircea Arman, a amenințat un jurnalist la lansarea de carte a lui Cornel Nistorescu. stricând tot evenimentul.  

 

Nu se poate să se scrie orice despre oricine în presă. Trebuie să plătească jurnaliştii, să se aplice Codul Penal, să se meargă la puşcărie dacă trebuie. Nu pe civil trebuie dat jurnalistul în judecată ci pe penal. Pe Civil dacă îi ceri despăgubire trebuie să plăteşti taxă de timbru! Pe penal e mult mai uşor, îi faci plângere penală, eu sunt avocat domnule, eu ştiu cum trebuie, şi aceşti jurnalişti care calomniază trebuie sancţionaţi, să ia amendă penală, să fie condamnaţi la puşcărie dacă asta merită şi asta decide justiţia”, a strigat Arman. 

 

Jurnalistul investigaţii Mihai Şoica, de la ”Evenimentul Zilei”, i-a spus managerului Arman că asta înseamnă cazier, că e foarte dur pentru jurnalişti şi, mai ales, că e uimit că un director de ziar cultural, manager chiar, susţine cu atâta zel ca jurnaliştii să ia amendă penală.

 

Arman a explodat și l-a atacat pe Mihai Șoica, autorul unui articol în care dezvăluia că Arman a primit o amendă penală după ce a condus beat la volan. ”Îţi arăt eu, eu fac culturism, am făcut box, ce ai putut scrie de mine, minciuni .Te aştept când ieşi”, “îţi sparg fălcile”, a strigat Arman.

 

Șeful revistei de CULTURĂ Tribuna, Mircea Arman, a amenințat un jurnalist: Bă, eu fac CULTURISM!

 

Comentarii Facebook