CTP (RATUC) intra de astazi in APAHIDA, dupa o pauza de 6 ani. Vezi ORARUL CTP

 

Incepand cu data de 23 aprilie, Compania de Transport Public (CTP), fosta RATUC, reia cursele de Apahida dupa o pauza de 6 ani. Ieri a fost ultima zi in care MV Trans a intrat cu autobuze pe rutele  aferente comunei Apahida. 

 

Conform apahida.ro, MV Trans a intrat in localitate in 2008, cand  locuitorii comunei erau nemultumiti de conditiile autobuzelor RATUC, nu a modificat niciodata pretul biletelor in cei 6 ani de activitate si a marit progresiv numarul curselor conform necesitatilor.  Se pare ca acesta a fost motivul pentru care cetatenii comunei Apahida au fost rezervati, in sondajele efectuate referitoare la alegerea noului operator de transport.

 

CTP vine acum cu o oferta foarte buna pentru calatorii din Apahida, care include si abonamente gratuite in municipiul Cluj-Napoca. Abonamentele se pot face la ghiseul din statia Blocuri intre orele 7-16 si la Casa de Cultura intre orele 16-19.

 

Elevii si studentii care beneficiaza de gratuitate pot ridica de la ghiseele  CTP doar abonamentele gratuite pe rutele metropolitane M41, M42, M43 si M44, iar de la institutiile de invatamant abonamentele pentru liniile de oras. Un abonament pentru pensionari costa 20 de lei si include si doua linii in oras. 

 

Vezi ORARUL CTP in Apahida

 

 

Comentarii Facebook