Tramvaiele poloneze vor circula in Cluj-Napoca! Primaria a castigat procesul cu CNSC


Primaria Cluj-Napoca a invins la Curtea de Apel Cluj Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), intr-un proces avand ca obiect licitatia de cumparare de tramvaie noi in oras.

Curtea de Apel Cluj a stabilit ca oferta polonezilor de la PESA corespunde caietului de sarcini si a respins plangerea Astra Vagoane Arad. Firma romaneasca a contestat la CNSC licitatia pe motiv ca tramvaiul polonezilor ar avea o usa simpla in fata, in timp ce prin caietul de sarcini s-a stabilit ca usa trebuie sa fie dubla.

 

Licitatia privind achizitia a 12 garnituri de tramvai in Cluj-Napoca a fost blocata in luna februarie prin decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care a acceptat plangerea aradenilor si a cerut municipalitatii sa reia licitatia. Comisia de licitatie din cadrul Primariei Cluj-Napoca a decis sa atace decizia CNSC la Curtea de Apel Cluj si a primit castig de cauza.

Primaria a contestat decizia la CNSC, deoarece tramvaiele romanesti sunt cu 500 de mii euro mai scumpe pe bucata.

 

Decizia este irevocabila.

 

Mafie si "chichite" in achizitia de tramvaie noi in Cluj! Astra Arad contesta acum si inaltimea podelei tramvaiului polonez VIDEO

Comentarii Facebook