Traian Băsescu: N-am avut informații că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale

 

Traian Băsescu a declarat, luni seara, într-un interviu la TVR, că nu a știut că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale în timpul mandatului sau la Palatul Cotroceni.

 

Nu am avut nicio informaţie, până am plecat, ca Elena Udrea ar fi implicata in lucruri ilegale. În mult discutata Gală Bute, până ce mi-am terminat mandatul, doamna Udrea nu a fost chemată niciodată să fie întrebată sau să dea declaraţii”, a spus Traian Basescu la TVR.

 

Nu voi intra in corul mediatic care se desfasoara acum la adresa Elenei Udrea, mai ales ca maine acest om se prezinta in fata judecatorilor. Voi respecta ce am respectat in tot mandatul meu, comportamentul prin care sa nu incerc sa influentez o decizie. Cred de altfel ca orice as spune despre dosare i-ar face un deserviciu”, a mai spus Traian Băsescu.

 

Fostul președinte apreciază că Elena Udrea este supusă unui linșaj mediatic. Despre ultimele trei cereri de arestare pe numele Elenei Udrea, Băsescu a spus că ”e o situatie de Guiness Book, e asa o avalansa pentru care trebuie sa fii extrem de tare sa rezisti, altfel te prabusesti moral, iar un om care nu se mai poate bate e daramat”.

 

Eu asa o stiu pe Elena Udrea, un om care nu minte si in care poti avea incredere. Eu nu am auzit-o pe femeia asta sa ia bani, sunt 11 ani de cand lucrez cu ea si recunosc ca am investit enorm. Nu vreau sa intru in speculatii, am incredere si in justitie si in Elena Udrea. (...) Cand un judecator va spune ca e vinovata, voi respecta decizia judecatorului”, a completat Traian Băsescu.

Comentarii Facebook