Traian Băsescu ar putea veni la Cluj, la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară

 

Preşedintele Traian Băsescu ar putea ajunge, duminică, la Cluj-Napoca, la dezbaterea despre statul de drept organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.

 

La eveniment va participa Emil Boc, deputatul Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, și fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu.

 

Emil Boc a declarat că a fost invitat la această dezbatere privind statul de drept și că va ține un discurs în calitate de conferenţiar universitar la UBB. Întrebat dacă a fost invitat să intre în Fundaţia Mişcarea Populară, Emil Boc a spus că nu l-a invitat nimeni. 

 

Nu m-a întrebat nimeni şi nu m-a invitat nimeni, nici într-o parte, nici în alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitaţie aşa că unde să mă duc, dacă nu am fost invitat?", a afirmat Emil Boc.

 

Deputatul Elena Udrea a declarat că primarul Clujului va susține Mişcarea Populară.

 

Dacă domnul Emil Boc ne va susţine sau nu, asta o va spune chiar dânsul. Domnul Emil Boc este un partener al preşedintelui României, în tot efortul acesta pe care l-au făcut cei doi în ultimii ani de a reforma România, domenii importante din România şi, de asemenea, un partener al preşedintelui şi al celor care vor să continue toată lupta pentru ţara aceasta şi viziune a lui Traian Băsescu şi după ce Traian Băsescu nu va mai fi la Cotroceni", a precizat Elena Udrea într-o conferinţă de presă.

 

Primarul Emil Boc a declarat că va continua parteneriatul cu Traian Băsescu.

 

Întrebat dacă se va mai întâlni cu Traian Băsescu, Emil Boc a precizat că ”nu am programată nicio întâlnire cu Traian Băsescu. Nu refuz nicio astfel de întrevedere, pentru că nu mă pot dezice ce un partener cu care am colaborat la guvernare”.

 

Fostul premier a fost întrebat și dacă se va alătura Partidului Mișcarea Populară, care îl are în spate pe Traian Băsescu. ”Nu am primit nicio invitație din partea PMP sau din partea Fundației Mișcarea Populară”, a mai spus Boc.

 

El a precizat că, duminică, 9 februarie, va participa la o dezbatere a Fundației Mișcarea Populară.

Comentarii Facebook