TNL Cluj: Lucrarile de la "Cluj Arena" nu respecta legea. Santierul nu dispune de rampa de spalare - FOTO

Tinerii liberali clujeni vor depune luni, 11 aprilie, o sesizare la Primaria Cluj cu privire la faptul ca lucrarile la stadionul "Cluj Arena" nu respecta legislatia.

 

Potrivit tinerilor liberali clujeni, santierul de la noul stadion nu este dotat cu rampa de spalare corespunzatoare, incalcand astfel Hotararea de Consiliu Local 191/2009. "Praful si mizeria raman pe strazi in urma camioanelor care parasesc zona lucrarilor cu anvelopele pline de noroi. Noroi, care, ulterior, ajunge in canalizarea orasului sau se transforma in praf si este purtat de vant direct in plamanii clujenilor, riscand sa provoace astm, cancer pulmonar, moarte timpurie sau boli cardiovasculare", sustin liberalii intr-un comunicat de presa.

 

TNL Cluj va depune luni, 11 aprilie, o sesizare la Primarie, prin care solicita construirea "unei platforme betonate cu sistem de colectare a apei, racordata la canalizare, sau a unei fose septice si a unei pompe de apa sub presiune".

 

Potrivit liberalilor clujeni, Comisia Europeana a inclus Clujul pe lista celor mai poluate cinci zone din tara, care au contribuit la declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

 

Vezi si

La Cluj, aerul dauneaza grav sanatatii! Concentratia de praf depaseste normele europene

Comentarii Facebook