Social democratii si liberalii s-au intalnit la Campia Turzii pentru a discuta viitorii candidati, dar au discutat despre Emil Boc


PSD si PNL au avut prima intalnire comuna la Campia Turzii de la semnarea Uniunii Social Liberale, dar nu au decis nimic.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a mentionat intr-un comunicat de presa ca la sedinta s-a discutat despre lipsa locurilor de munca si a infrastructurii rutiere.

"Problemele oamenilor sunt aceleasi ca si in restul tarii si ele tin in primul rand de nevoia de a avea locuri de munca stabile care sa ne ofere o oarecare siguranta. De asemenea s-a discutat despre lipsa a unei infrastructuri reale. L-am auzit ieri pe premierul Emil Boc vorbind de un sistem rutier. Mi se pare o adevarata nerusinare sa faca asemenea declaratii cand noi nu avem nici macar centuri de ocolire, si nu autostrazi", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Scopul sedintei a fost propunerea unor candidati pentru primaria din localitate.

"Atat noi, cat si colegii din PNL ne-am incurajat sustinatorii inspre a merge pe liste comune in alegerile locale din 2012 pentru a putea castiga. Pana in luna iunie ne-am propus sa avem aceste intalniri in intregul judet pentru a vedea si care sunt propunerile colegilor nostri din cele doua partide, dar si pentru a le confirma ca doar impreuna putem sa punem capat modului clientelar in care administratiile portocalii impart bugetele administratiilor locale", a mai adaugat Remus Lapusan.

La intalnire comuna PSD si PNL de la Campia Turzii au mai participat si Alexandru Cordos, senator PSD, Horia Uioreanu, deputat PNL, si Mihai Szeplekan, consilier judetean PNL.

Comentarii Facebook