Tișe în dă o palmă premierului Dăncilă: Clujul are teren suficient pentru Spitalul de Urgență - VIDEO

 

Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a replicat după dezinformarea făcută de premierul Viorica Dăncilă, care a spus că la CLuj nu ar fi suficient teren pentru Spitalul Regional de Urgență. 

 

Alin Tișe a ținut să precizeze, în ședința Consiliului Județean, că terenul alocat Spitalului Regional de Urgență Cluj, în Florești, este generos, lucru apreciat și de către comisatul european Corina Crețu. ”Este o dezinformare și vreau să se știe acest lucru. Nu este real. Terenul alocat Clujului prin hotărâre de guvern de Emil Boc este generos și suficient pentru Spitalul Regional de Urgență”, a afirmat Tișe.

 

Remus Lăpușan, consilier PSD Cluj, a ținut să o apere pe Viorica Dăncilă și a spus că aceasta ”este mai mult decât bine intenționată. Nu trebuie să fiți atât de rău cu dânsa”.

 

Cu toate acestea, premierul Viorica Dăncilă a spus clar că la Cluj sunt probleme. ”Legat de cele trei spitale pe fonduri europene, cele trei spitale nu sunt în situaţia pe care ne-am fi dorit-o cu toţii. Trebuiau să se construiască la Iaşi, Cluj şi Craiova. Pentru spitalul care trebuia să se construiască la Craiova ni se cere o altă poziţionare, deci un alt teren pe care să construim acest spital, iar pentru celălalt spital, spitalul de la Cluj, ni se mai cer încă 1,4 hectare pentru construirea acestui spital. Nu sunt trimise nici toate documentele pe care ar fi trebuit să le avem deja la Bruxelles. Căutăm soluţii pentru cele trei spitale, dar situaţia nu putem să spunem că ne bucură”, a spus premierul.

Comentarii Facebook