Tise ii "urecheaza" pe consilierii locali in privinta crematoriului din Manastur: "Trebuie mutat in alta parte" VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, rupe traditia si intervine in "ciorba" consiliului local, criticand decizia alesilor de construire a unui crematoriu uman in cimitirul Manastur.

"Sunt convins si mizez consilierilor locali care cred ca vor reanaliza acest proiect si vor tine cont de parerea oamenilor din Manastur si din Zorilor. Respectiv vor gasi o alta locatie unde sa poate fi realizat acest crematoriu. Eu cred ca aceasta este solutia cea mai buna si mizez pe intelepciunea consilierilor indiferent de partidul din care fac parte. In ceea ce priveste consilierii PDL sunt convins ca exista aceasta dorinta", a declarat Alin tise.

Intrebat in ce calitate face aceasta declaratie, Tise a spus ca: "Am fost intrebat in weekend despre aceasta problema si am vrut sa exprim pozitia public, ca sa nu fie nicio problema".

 

Alin Tise, in razboi cu tot PDL -ul: Apostu m-a crezut competitor si m-a sicanat in permanenta! Filiala este condusa de Buda si alti 2-3 politruci

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a anuntat inca din 2011 ca se retrage din orice functie din PDL si va ramane simplu membru. De asemenea, a refuzat sa faca orice comentariu, de fiecare data cand a fost intrebat, despre probleme din partid sau care privesc activitatea Primariei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook