Alin Tise, in razboi cu tot PDL -ul: Apostu m-a crezut competitor si m-a sicanat in permanenta! Filiala este condusa de Buda si alti 2-3 politruci

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a explicat intr-un interviu acordat gazetino.wordpress.com motivele pentru care a demisionat din PDL: partidul este condus de 2-3 politruci, nu este competitie. Despre Sorin Apostu a spus ca l-a crezut "competitor".

 

Retragerea din functii si a candidaturii a fost pusa pe seama conflictului deschis cu primarul Sorin Apostu. Alin Tise sustine, insa, ca motivul este mult mai profund, si anume faptul ca PDL Cluj a incaput pe mana catorva oameni, care fac ce vor.

 

"Apostu a inteles gresit intentiile mele. M-a luat drept un competitor, un pericol pentru el. La noi in partid exista regula ca cel mai bine plasat in sondaje alege unde vrea sa candideze. El, dupa plecarea lui Emil s-a instalat la Primarie si apoi a crezut ca eu o sa vreau sa-i iau locul. Asa ca a inceput sa -mi obstructioneze  proiectele cum a  fost refuzul pentru terenul de intrare la Stadion, intarzierea acordului pentru sensul giratoriu de la Aeroport, eliberari de certificate de urbanism in a 29-a zi,  pana la nimicuri, cum ar fi faptul ca imi trimitea invitatie la o inaugurare,pe fax, in dimineata zilei respective! Ce fel de relatii colegiale sint astea? (...) Cind ii reprosam ceva la partid in grupul restrins al conducerii, el baga capul intre umeri, si dadea vina pentru cite o semnatura sau o intirziere pe subalterni. Asa e Apostu, nici nu te priveste in fata, nu se uita in ochii tai!", a explicat Alin Tise.

 

"Nu am un conflict cu partidul, ci cu unii colegi din conducerea partidului. Ma saturasem sa nu pot fi asa cum simteam, sa ma cenzurez continuu. Ziceau, trebuie sa discutam totul in interiorul partidului, sa nu le dam satisfactie adversarilor! Bun, asa am facut! Le spuneam ce credeam eu ca nu e bine, inainte de sedinta BPJ, unde ne vedeam 3-4 oameni, primarii si sefii BPJ-ului. Si ei ziceau, bine, bine am retinut, dar sa nu zici in Birou ca faci atmosfera si nu e cazul, rezolvam intre noi! Nu rezolvau nimic! Dupa un an de acumulari am iesit si am spus public, atunci, au zis: pai de ce n-ai spus nimic in BPJ?!", a declarat Alin Tise.

 

Presedintele Consiliului Judetean sustine ca s-a plans despre aceste probleme lui Emil Boc.

 

"Cine spune ca n-am discutat cu Emil Boc, nu stie ce spune. I-am zis de nenumarate ori ce se intimpla, ce nu-mi place din ce face partidul, ce-i reprosez lui Apostu sau celorlalti colegi. Am stat de vorba de multe ori. L-am ascultat si i-am inteles punctul de vedere cand a avut argumente. Mi-a spus: am nevoie de Daniel Buda la Bucuresti, e necesar sa aiba puterea partidului in spate, lasa-l pe el sa fie presedinte! Si m-am retras. Ultima data am vorbit cu Emil o ora in Aeroport si i-am explicat de ce nu ma inteleg cu Apostu, iar el a lasat sa rezolvam problemele intre noi. Nu puteam sa fiu solidar cu doi-trei politruci din conducerea partidului care-si bat joc de valorile politice lasate de Boc la Cluj. Demisia mea e o separare de ei si o apropiere de partid", a mai afirmat Tise.

Comentarii Facebook