Tișe caută teren în Apahida și Feleacu pentru a face o rampă de gunoi temporară

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că a solicitat primăriilor din județul Cluj să pună la dispoziție teren pentru a fi amenajată o rampă temporară de gunoi.  

 

Există nevoia de a avea o stație temporară. Aceasta poate fi făcută numai de ADI Eco-Metropolitan (Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj) și am decis să demarăm procedurile pentru a face stația temporară, cu condiția ca anumite primării care dețin teren să ne pună la dispoziție teren. ADI nu are teren. Ideal ar fi să se facă în zona rampei în Feleacu, Apahida sau Cluj-Napoca.

 

Am cerut Agenției de Mediu și Prefecturii Cluj să ne implicăm și să găsim terenul. Investiția importantă se va face din fondurile CJ Cluj. Am cerut să vedem dacă vom identifica un teren.

 

Primarii care nu ne furnizează teren se plâng în zadar și duc gunoaiele în altă parte pe costuri mult mai mari”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 

Centrul de management al deșeurilor care se construiește lângă Pata Rât, din fonduri europene, ar urma să fie finalizat în 2017, iar până atunci trebuie să funcționeze noua rampă temporară.

Comentarii Facebook