Tișe, acuzat că cere de la PDL zeci de mii de euro investiți în propria campanie electorală


Alin Tișe, candidatul PDL la funcția de presedinte al Consiliului Județean Cluj, este acuzat că cere de la PDL Cluj să primească banii investiți în campania electorala, câteva zeci de mii de euri.

Dezvaluirea a fost făcută de europarlamentarul Rareș Niculescu, șeful de campanie electorala a lui Emil Boc. ”Eu am dovezi pentru aceste acuzații si când va veni vremea le voi pune pe tapet, dacă va fi cazul”, a spus Rareș Niculescu.

Într-o scrisoare interna adresată colegilor de partid, Niculescu l-a infierat pe Alin Tișe.

Vezi mai jos atacul la Alin Tișe:

1. A umilit PDL. A candidat fără insemnele partidului, fiindu-i rusine. Unde a fost sigla PDL pe cele 80 de panouri ale lui Tise?
2. Ne-a spus, tot la doua zile, ca alte partide îl curteaza. Sa fi plecat! Acum cere ca PDL sa ii plătească datoriile de zeci de mii de euro din campanie. Nici măcar sigla PDL nu a apărut pe afisele sale, cat un bloc de mari!
3. A spus ca PDL l-a trădat! Tise a trădat! El a spus ca va câștiga singur, ca toate partidele îl caută, ca nu ii convine sa fie candidatul nostru! Mereu ne-a spus ca este mai bun decat noi!
4. In conducerea PDL trebuie sa fie pedelistii, nu cei care ne fac rău. Numai rău ne-a facut, sa ne lase!
5. Ce ne putem aștepta de la acest om? Sa ne facă opoziție din interior? Asta dorim?
6. Oamenii normali își recunosc esecurile. Alin Tise, probabil semizeu, nu crede ca a greșit: el spune ca de vina suntem noi, partidul. DE CE L-AM VOTA? Asta vreți sa fie vicepresedintele nostru?

Unele surse precizează că Alin Tișe ar avea o datorie din timpul campaniei electorale de 30.000 de euro către patronul unei cunoscute agenții publicitare din Cluj-Napoca, de la care ar fi închiriat panouri publicitare, dar nu a mai achitat nota de plată.

Alin Tișe va candida, sămbătă, 30 iunie, pentru funcția de vicepreședinte al PDL Convenția Națională Extraordinară.

Comentarii Facebook