Testamentul lui Năstase "ar fi zguduit clasa politică"


Liderul PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că ”testamentul politic” al lui Adrian Nastase ar fi zguduit clasa politică. El crede că Năstase i-a interzis fiului său să îl citească pentru că ”a luat decizia de a trăi şi de a reveni în mijlocul bătăliei politice”.

"Azi dimineaţă i-a interzis fiului său să să dea citire acelui text, scris pentru acel moment care nu s-a petrecut", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a anunțat că tatăl lui i-a interzis să citească ”testamentul lui politic”.

Dat fiind numărul foarte mare de prieteni care au dorit să participe la întâlnirea de astăzi din faţa Spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului şi a zonei limitrofe, am hotărât acum să nu mai fac declaraţia publică anunţată. Am decis acest lucru şi pentru că în această dimineaţă tatăl meu mi-a interzis să dau publicităţii testamentul lui politic. Testamentul a fost scris într-un moment în care el hotărâse altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi şi ca astăzi să-i putem spune împreună “La mulţi ani!'”, se arată în mesajul lui Andrei Năstase.

Comentarii Facebook