Terenul pe care va fi ridicat parkingul de pe strada Baisoara, predat constructorului!


Terenul pe care va fi ridicat parkingul de pe strada Baisoara a fost predat constructorului, anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca.

"De acum costructorul isi va face gard si terenul e responsabilitatea lui. Firma ne va preda noua constructia gata facuta si o vom da in exploatare", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al primariei Cluj Napoca.

Pe terenul pe care va fi amplasat parkingul au fost ridicate 100 de garaje, dintre care 80 au fost demolate, dar alte 20 de garaje sunt tot "in picioare".

"Am pus somatie de 48 de ore pentru ca amplasamentul sa fie liber. Daca in acest interval garajele nu sunt demolate de catre cei care le-au ridicat intram noi si le demolam. Pe acest teren urmeaza sa parcheze locatarii din zona care aveau garaje acolo, deci este vital sa fie eliberate", a mai spus Oana Buzatu.

Parking -ul de pe aleea Baisoara, din Gheorgheni, va costa 4,7 milioane de lei si va fi construit de Stoneco & Construdava SRL, firma care s-a mai ocupat si de amenajarea halei Agroalimentare Grigorescu.

 

Citeste AICI mai multe despre acest contract!

Comentarii Facebook