PSD picheteaza sediile PDL, de la ora 15.00!


Social democratii ii cheama pe toti cei nemultumiti sa protesteze luni, 31 ianuarie, de la ora 15.00, sa protesteze in fata sediilor PDL.

"Ii chemam pe toti oamenii care vor respectarea legii, pesedisti sau nepesedisti, oameni cu convingeri politice sau simpli romani care vor democratie si libertate, ca in fata sediilor PDL din intreaga tara sa ceara aplicarea legii, sa ceara libertate pentru Constantin Nicolescu si pentru orice om din aceasta tara, sa ceara PDL sa nu ne aduca in vremurile in care un partid decide cine este arestat", a declarata Victor Ponta, presedintele PSD.

Protestul este organizat in ziua in care ar trebui sa fie judecat recursul in cazul retinerii presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.

"Vom cere in mod democratic PDL, la sediile din intreaga tara, sa nu mai faca dosare politice, sa lase legea sa se aplice. DA justitiei, DA legii, NU abuzurilor comise de PDL, NU intimidarilor provocate si promovate de Traian Basescu si de Emil Boc", a mai afrimat Ponta.

 

Foto: Protest organizat de PNL Cluj in fata sediul PDL in luna decembrie!

Comentarii Facebook