Elena Udrea: USL nu mai există! Președinte va ieși candidatul PMP



Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, este ferm convinsă că USL-ul nu va câștiga alegerile prezidențiale din acest an, ci noua formațiune politică, a cărei membră este și ea, Partidul Mișcarea Populară, va câștiga.

"Eu le spun să nu îşi facă griji. Va câştiga candidatul Mişcării Populare. Vă spun şi de ce, nu este doar de campanie. Mişcarea Populară va trimite un candidat în aceste alegeri care în turul unu îl va bate pe Crin Antonescu sau candidatul PNL-ului. Iar în turul doi, în competiţie cu Victor Ponta, candidatul Mişcării Populare va beneficia şi de sprijinul electoratului PNL. Să se gândească la faptul că indiferent cum îşi fac ei jocurile acum şi cum riscă guvernarea, preşedintele României din 2014 va fi candidatul propus de Mişcarea Populară", a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

Întrebată dacă USL mai există, Udrea a răspuns: "Nu. Formal şi juridic, încă există. Ei vor spune că există pentru că nimeni nu are curaj să spună. Ei se bat pentru putere şi atât. Bătălia este cine câştigă prezidenţialele din noiembrie".

De asemenea fostul ministru susține că aducerea lui Klaus Iohannis în Guvern este modalitatea prin care liderul PNL, Crin Antonescu, vrea să preia puterea de la PSD.

Comentarii Facebook