Tensiuni în PNL Cluj! Liberalii așteaptă demisia lui Nicoară pentru rezultatul de la REFERENDUM

 

Liberalii clujeni sunt în fierbere, motivul fiind scorul înregistrat la referendum în Cluj de USL.

 

Conform unor adrese interne ale PNL, liderii din fiecare județ trebuiau să asigure o prezență la vot de 65%, în caz contrar urmând să fie luate măsuri. 

 

Nu suntem mulţumiţi deloc. Va fi o analiză la fiecare organizaţie. 34,3% este sub nivelul organizaţiilor. Vom lua măsuri împotriva celor care nu şi-au îndeplinit ţintele”, a declarat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj. 

 

Surse interne din PNL Cluj arată cu degetul spre Marius Nicoară, tot mai puternic contestat. ”Nu se poate continua așa. Marius Nicoară a pierdut Primăria pentru că s-a dus mână în mână cu Alin Tișe, tradatorul din PDL. Unitatea din PNL Cluj este ruptă și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care prezența la referendum a fost atât de scăzută. Dacă era o mobilizare de partid, atunci eram mai sus, mult mai sus. Horea Uioreanu și Marius Nicoară nu mai trag la aceeași căruță și acest lucru se vede”, a declarat un lider din PNL Cluj, care a dorit să își păstreze anonimatul.

 

Scandalul din PNL Cluj arde mocnit încă de la mijlocul lunii iunie, după alegerile locale, când Horea Uioreanu l-a acuzat pe Marius Nicoară că l-a trădat.

 

Citeste și...

Sedință cu scântei la PNL Cluj. Zilele lui Marius Nicoară sunt numarate în fruntea PNL Cluj

RĂZBOI în PNL Cluj! Uioreanu către Marius Nicoară: "M-ai trădat ca pe Iisus Hristos"

 

La nivel național, liderul PNL, precum Cristian Adomniţei și-a dat demisia ca urmare a rezultatelor slabe de la referendum. 

 

Eu mi-am luat un angajament în faţa colegilor mei, în timpul campaniei, potrivit căruia în cazul în care Iaşiul nu se situează în primele cinci judeţe din ţară ca prezenţă la vot îmi voi da demisia din Biroul Politic Central. Acest lucru nu s-a întâmplat şi am demisionat”, a spus Adomniţei.

 

Relu Fenechiu este un alt lider politic care a anunțat că își dă demisia, dar până acum nu a făcut acest gest. ”În condiţiile în care Traian Băsescu se va întoarce la Cotroceni, eu am spus că voi demisiona din toate funcţiile de conducere din PNL. Deocamdată nu s-a întors şi luptăm în continuare. Vor fi oameni care vor analiza dacă această campanie pentru referendum a fost bine facută sau nu”, a spus Fenechiu pentru Digi 24.

Comentarii Facebook