Strada Oasului si alti 200 de kilometri de drum judetean din Cluj nu vor fi asfaltati prea curand. Vezi ce propune un deputat clujean


Licitatia la lucrarile pentru de 200 de kilometri de drum judetean au fost anulate de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. In acest contract ar fi urma sa fie refacute si strazile Borhanci, Faget, Sfantul Ioan si Oasului.

"Ministerul doamnei Udrea a anulat pentru a doua oara licitatia publica la un drum judetean de 200 de kilometri. Am informatii ca ar fi o disensiune in interiorul PDL, intre grupul domnului Boc si a doamnei Udrea", a declarat deputatul Horea Uioreanu. Vezi AICI detalii despre licitatie.

Cu toate ca cinci consortii de firme au participat la licitatie, aceasta a fost anulata pentru a doua oara. Deputatul PNL propune ca lucrarile sa fie incluse in bugetul de anul viitor al Consiliului Local si Consiliului Judetean.

"Propun ca aceste lucrari sa fie cuprinse in bugetul de anul viitor al Consiliului Local si Consiliului pentru ca exista bani. Nu mi se pare normal ca oamenii sa aiba de suferit din cauza disensiunilor din interiorul PDL" a mai afirmat Uioreanu.

Modernizarea strazii Borhanciului, in lungime de peste 3 kilometri, va costa 12,5 milioane de lei. Strada ar fi urmat sa fie modernizata, si sa fie construit un pod nou, iar o parte din pante sa fie reduse prin terasare. Vezi AICI detalii.

Modernizarea strazii Fagetului, tot de 3 kilometri, va costa 11 milioane si presupune latirea drumului la 7,4 pana la 11,5 metri si reamenajarea intersectiilor.
 
Strada Sfantu Ioan, in lungime de 6,6 kilometri, trebuia modernizata cu 16,3 milioane de lei, sa fie reamenajate intersectiile si sa se  reconstruiasca unele podete.

Modernizarea strazii Oasului costa 18,5 milioane de lei. In urma lucrarii, ar fi trebuit ca partea carosabila sa aiba 9 metri latime, se se amenajeze alveole pentru mijloacele de transport in comun, dar si parcari.

Comentarii Facebook