PDL il sustine pe Alexandru Coroian pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean


Alexandru Coroian este sustinut de PDL pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, a decis Biroul Permanent Judetean (BPL) al PDL Cluj.

Coroian este liderul grupului de consilieri judeteni a PDL si ar urma sa ii ia locul lui Radu Bica, demis in urma excluderii din PDL ca urmare a arestarii si trimiterii in judecata pentru luare de mita.

"In sedinta BPJ a PDL Cluj am discutat validarea propunerii pentru functia de vicepresedinte al CJ Cluj in persoana liderului grupului de consilieri judeteni a PDL, Alexandru Coroian. Acesta a fost desemnat in urma votului politic dat de majoritatea covarsitoare a membrilor BPJ", a declarat Daniel Buda.

Decizia finala va fi luata de consilierii judeteni in sedinta din luna decembrie. Alesii vor trebui sa il aleaga pe urmatorul vicepresedinte al CJ Cluj prin vot.

Radu Bica a fost trimis in judecata de procurorii DNA Cluj sub acuzatia de luare de mita. Mai precis ar fi primit 10.000 de euro de la omul de afaceri Aspazia Droniuc pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanta de la stadionul Cluj Arena.

Comentarii Facebook