Patru strazi din Cluj vor fi modernizate cu bani de la Guvern

Potrivit reprezentantilor Primariei, strazile Borhanciului, Fagetului, Sfantul Ioan si Oasului vor fi modernizate cu bani de la Guvern.

 

Modernizarea strazii Borhanciului, in lungime de peste 3 kilometri, va costa 12,5 milioane de lei. Strada urmeaza sa fie modernizata, va fi construit un pod nou, iar o parte din pante vor fi reduse prin terasare. Drumul va avea doua benzi de circulatie, iar lucrarile sunt estimate ca vor dura 24 de luni.

 

Modernizarea strazii Fagetului, tot de 3 kilometri, va costa 11 milioane si presupune latirea drumului la 7,4 pana la 11,5 metri si reamenajarea intersectiilor. Lucrarile vor dura 8 luni.

 

Strada Sfantu Ioan, in lungime de 6,6 kilometri, va fi modernizata cu 16,3 milioane de lei. Se vor reamenaja intersectiile, se vor reconstrui unele podete, iar termenul de executie este estimat la 12 luni.

 

Modernizarea strazii Oaşului va costa 18,5 milioane de lei. In urma lucrarii, partea carosabila va avea 9 metri latime, se vor amenaja alveole pentru mijloacele de transport in comun, dar si parcari. Durata de executie a lucrarilor este estimata la 12 luni.

Comentarii Facebook