Strada Oașului, asfaltată pe jumătate. Localnicii și primărița PSD vor să blocheze drumul pentru a accelera lucrările VIDEO


Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, îl acuză pe primarul Emil Boc că a retras utilajele de pe strada Oașului, care a fost finalizată numai în proporție de 45%.

Din globul de cristal unde a trăit în ultimii ani, primarul Emil Boc avea senzația că lucrările la acest drum sunt prea ample. Cum să înțeleagă domnul Emil Boc că fără consolidări serioase nu pot fi evitate alunecările de teren din zonă. Sunt locuitori ai municipiului Cluj-Napoca condamnați să trăiască în secolul trecut, sunt locuitori ai județului, din comunele Chinteni, Vultureni, Pantineu, Recea Cristur, blocați în încercarea lor de a circula între comuna lor și municipiul Cluj-Napoca. Oare astea nu se întâmplă pentru ca toata valea a devenit o vale cu administrații locale USL”, a spus primărița din Chinteni, Lucia Suciu.

Pentru că drumurile sunt greu practicabile, ea folosește un Jeep achiziționat de Primaria pe care o conduce.

Localnicii la rândul lor susțin că drumul este foarte prost și că, dacă lucrările nu vor fi finalizate, vor recurge la măsuri drastice, chiar și blocarea circulației.

 

Lucrările pe strada Oașului au început în data de 15 martie 2012. Lucrările prevăd amenajarea căii de rulare cu două sau trei benzi, precum şi construirea de trotuare şi rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Procentul de lucrări executate până în acest moment este de circa 25%. Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 21.717.620 lei pentru strada Oaşului.  

 

Emil Boc: Lucrările pe strada Oașului nu s-au oprit VIDEO

Comentarii Facebook