Emil Boc: Lucrările pe strada Oașului nu s-au oprit VIDEO


Primarul Emil Boc a declarat că lucrările pe strada Oașului nu s-au oprit, respingând acuzațiile USL și ale locuitorilor din zonă, care spun că utilajele au fost mutate pe un alt șantier.

Asfaltarea acestui drum este și rămâne o prioritate a municipiului Cluj-Napoca. Conform graficului de executare a lucrărilor stabilit cu primăria, în această perioadă s-au executat lucrări la podețe și la borduri fără ca lucrările să se întrerupă. Din acest punct de vedere spun foarte clar și fără echivoc că lucrările sunt în derulare, reprezintă pentru noi o prioritate și conform graficului tehnic vor merge mai departe.

Probabil că atâta timp cât lucrează la borduri și la partea de podețe nu stau toate utilajele mari în drum, dar lucrările se desfășoară conform graficului tehnic stabilit cu primăria.

Vom discuta cu toți cei care sunt interesați de acest subiect. Tot ce pot să vă spun este că lucrările merg mai departe, nu s-au oprit și nu se vor opri. Doar trebuie efectuate conform graficului tehnic”, a spus Emil Boc.

 

Directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Virgil Poruțiu, a declarat că lucrările vor fi terminate în până la finele lunii octombrie.

 

Strada Oașului, asfaltată pe jumătate. Localnicii și primărița PSD vor să blocheze drumul pentru a accelera lucrările VIDEO

Comentarii Facebook