Strada Barițiu, cu zona bancară și cea de la Universitatea Tehnică, va fi finalizată până în 15 decembrie

 

Constructorii care lucrează pe strada Barițiu promit că în termen de 15 zile tot proiectul va fi finalizat. 

 

Pe strada Barițiu partea carosabilă este finalizată. Pe partea stângă, pavajul pe trotuar este finalizat în proporție de 95%, dar mai avem de făcut numai mici completări. Pe partea dreaptă, s-a început montarea pavajului din granit și este montat în proporție de 30%.

 

După aprecierea mea, până în 10 - 15 decembrie, terminăm strada Barițiu. Mai avem de turnat și mixtura colorată pe pista de biciclete și pavajul pe partea dreaptă, dinspre Facultatea de Construcții. Avem pistă de biciclete pe 600 de metri”, a spus Corneliu Dimitriu, manager de proiect Kiat Grup.

 

Strada Barițiu se va continua în Piața Regele Ferdinand, care a fost terminată la nivel de carosabil. Și aici mai e de lucru la pavajul de pe trotuare. 

 

Constructorii explică și cum a fost prioritizat proiectul pentru a se putea lucra în ritm susținut. ”Avem un ritm de aprovizionare. Ne-am stabilit o urgență și niște priorități. Am luat în calcul realizarea unui trotuar în totalitate măcar pe o singură parte a străzii, pentru a asigura un flux pietonal pe o parte. Se poate și vedea. Pe strada Barițiu, spre exemplu, pe partea dinspre bănci și Facultatea de Electronică este finalizat trotuarul, pentru că aici este cel mai mare flux pietonal, iar, pe stânga, partea de flux pietonal poate fi preluat de aleile din parc. Urgent pe Barițiu trebuie finalizat acest trotuar, cel de lângă Parcul I.L. Caragiale”, a mai spus Corneliu Dimitriu. 

 

Strada Barițiu și Piața Regele Ferdinand, de la intersecția străzii cu același nume și strada Horea, vor fi finalizate până în 15 decembrie.

 

 

Comentarii Facebook