Pe strada Horea asfaltarea s-a terminat și se mai lucrează la trotuare

 

Constructorul care a lucrat pe strada Horea a finalizat asfaltarea, dar mai are de lucru la trotuare. 

 

Primarul Emil Boc a cerut firmei Kiat să finalizeze această parte, cea de asfaltare, iar abia apoi să se lucreze la tortuare. 

 

Pe strada Horea este finalizat carosabilul, pistele de bicicliști și pavajul pe trotuarul de pe partea dreaptă. Se mai lucrează la montarea trotuarului de pe partea stângă. Suntem la stadiul de finalizare de 60% a acestui trotuar și vom termina rapid totul”, a precizat Corneliu Dimitriu, manager de proiect Kiat Grup.

 

Pe strada Horea s-a optat pentru realizarea prima dată a trotuarului de pe partea dreaptă pentru că acolo sunt imobile de locuit și sunt spații comerciale la parter.

 

Și pe strada Horea lucrarea va fi finalizată în circa 15 zile. 

 

Corneliu Dimitriu a spus că, în acest moment, prioritare sunt asfaltările în zonele în care mai este de lucru, pentru că pavajele pe trotuare pot fi puse și dacă va fi mai frig. ”Pavajul se poate pune până în zero grade pentru că e pe pat de nisip. Singura condiție este să nu înghețe. În rest trebuie finalizat tot ceea ce înseamnă lucrări de asfaltare”, a spus acesta.

 

După terminarea lucrărilor, clujenii vor avea la disploziție un ”culoar” refăcut complet din fața Operei Maghiare, strada Barițiu, Piața Regele Ferdinand și strada Horea. Întreaga zonă va avea piste de bicicliști trasate cu asfalt colorat, pe ambele părți ale drumului.

Comentarii Facebook