Strada Avram Iancu a fost asfaltată în timp RECORD. Boc: E o victorie de etapă

 

Primarul Emil Boc a declarat că, pentru strada Avram Iancu, a fost închis traficul timp de 34 de ore pentru a se putea termina asfaltarea. 

 

Eu nu am dormit în ultimele două săptămâni pentru a mă asigura că începutul anului școlar va prinde strada Avram Iancu asfaltată și cu circulația în regulă, chiar dacă a mai rămas o porțiune de parcări și din trotuare nefinalizate.

 

De sâmbătă dimineața am închis circulația de la ora 5.00 și până în duminică dimineața la ora 3.00 și s-a terminat asfaltarea. Duminică, numai am făcut marcaje și am aplicat marcajul pe pista de biciclete. 

 

Nu am avut liniște în ultimele două săptămâni, pentru că știu ce înseamnă începutul anului școlar, mai ales într-o zonă care era atât de densă. Joi seara vor fi aplicate marcajele finale și se va disciplina mult mai bine circulația. Vom aplica marcajele longitudinale. Acum am aplicat marcaje la trecerile de pietoni”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Acesta a explicat că în două săptămâni, strada Avram Iancu va fi terminată complet. ”Am lăsat o bandă de stocare la Liceele Șincai și Coșbuc. Este o bandă separată, în plus creată pentru a permite părinților să își lase copiii când vin la școală. În rest, parcările vor fi cu piatră cubică. Până la finele săptămânii viitoare se vor termina finisajele: trotuare, parcări și pista, urmând ca în octombrie să facem o piațetă în zona Cimitirului Central”, a mai spus Boc.  

 

Pe Avram Iancu vor fi plantați copaci, la finalul proiectului. 

Comentarii Facebook