Stația de pe B-dul 21 Decembrie rămâne în fața liceului Brassai Samuel! Viceprimarul Olah Emese a fost neputincioasă pe această temă


Stația de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 va rămâne în fața Liceului Brassai Samuel, în ciuda opoziției din partea conducerii unității de învățământ. 

Viceprimarul Clujului, Olah Emese (UDMR), a fost contactată de comunitatea maghiară pentru a muta stația și a nu distruge total intrarea în liceu, dar a fost neputincioasă în a-și impune punctul de vedere. 

Mutarea stației de pe 21 Decembrie 1989 i-a înfuriat pe cei de la Liceul Brassai Samuel: Stația este la un metru de poarta liceului - VIDEO și FOTO

Singura concesie făcută a fost reducerea numărului de copertine din stație

S-a decis ca din trei copertine să rămână una singură, pentru a fi accesul cât se poate de liber pentru copii și părinți pe poarta Liceului Brassai Samuel. 

Eu am venit cu ideea ca stația să fie mutată spre Prefectură, în fața cofetăriei. Este propunerea mea și a UDMR ului, dar nu este fezabilă, pentru că stația este mult prea aproape de stația de la regională și accesul spre Bulevardul Eroilor nu este atât de facil”, a spus Olah Emese.

Întrebată cum vor intra cei de la SMURD sau ISU în caz de incendiu sau vreun accident, Olah Emese a ridicat din umeri și a spus că decizia nu a fost luată de ea.

Am înțeles piedicile și am ajuns la concluzia că temporar să fie acolo stația, în fața porții de la Liceul Brassai Samuel. 

Trebuie regândită, dar acum am acceptat ca soluție de compromis, în ideea că poziționare stațiilor va fi refăcută”, a spus Olah Emese, viceprimar UDMR.

Aceasta a spus că ține legătura zilnic cu cei din conducerea Liceului Brassai Samuel, dar că nu a avut ce să facă.

Comentarii Facebook