Stadionul "Cluj Arena", in criza de timp! Licitatia pentru amenajarile exterioare este in intarziere


Cinci firme au depus oferte la licitatia organizata de CJ Cluj pentru efectuarea lucrarilor de amenajare a zonei din jurul stadionului "Cluj Arena". Daca lucrarea va fi terminata in 3 luni, va depasit termenul de finalizare a arenei.

La licitatie au depus oferte societatile SC Pan Petrol Com SRL, CON-A SRL, SC Contruct Petrom SRL, ACI SA, Constructii 1 Montaj SA. "In acest moment am verificat documentele de calificare, urmand ca in perioada prevazuta de legislatia in vigoare sa procedam la analiza ofertelor. Am luat act de valoarea ofertelor depuse, trebuie sa vedem in ce masura acestea respecta si termenele de executie, sau alte criterii care sunt prevazute in caietele de sarcini. Legea ne ofera o perioada de 20 de zile pentru analizarea ofertelor", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

 

Consilierii judeteni au fost de acord in ultima sedinta sa aloce acestui proiect suma de 940.000 de euro cu o singura conditie: lucrarile sa fie terminate in trei luni de la terminarea licitatiei si nu mai tarziu. Dupa ce va fi selectata cea mai buna oferta, vor mai trece 10 zile in care pot fi depuse contestatiile si abia apoi vor incepe lucrarile, adica la inceputul lunii iulie, cu finalitate la inceputul lunii octombrie.

 

Valoarea ofertelor depuse este urmatoarea:

- SC Pan Petrol Com SRL – 2.710.760,56 lei
- CON-A SRL – 2.893.450 lei
- SC Contruct Petrom SRL – 3.770.832,77 lei
- ACI SA - 3.452.467,63 lei
- Constructii I Montaj SA – 2.995836,62 lei

 

In momentul de fata este de ajuns ca o singura firma sa conteste licitatia si totul va fi blocat timp de cateva luni, iar stadionul va fi inaugurat fara amenajari exterioare.

 

Vezi si...

Stadionul "Cluj Arena" risca sa fie inaugurat cu noroaie in jur! Vezi de ce

Comentarii Facebook