Miercuri 24 Aprilie

Şova ar vrea ca PSD -iștii să se laude cu proiectul autostrăzii Turda - Sebeș: Nu îi mai lăsaţi pe cei de la PNL să o facă

 

Ministrul pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, le-a spus celor din PSD că ei ar trebui să se laude cu proiectul autostrăzii Turda - Sebeș și să nu îi mai lase pe liberali să le fure meritele.

 

El  spus, în cadrul evenimentului ”Atelierele viitorului” că, până la sfârşitul anului 2015, va fi autostradă de la Nădlac la Sibiu şi în 2016 se va lega şi Clujul de București, prin coridorul 4, respectiv Autostrada de la Sebeş la Turda.

 

Aş vrea să transmit colegilor de la Alba, din PSD, mi-aş dori să se laude mai mult cu acest proiect, pentru că este un proiect pe care l-am făcut noi. Să nu îl mai lase numai pe domnul Roman (Florinel Roman, vicepreşedintele CJ Alba, nr) să îşi facă pancarde cu «Omul marilor proiecte, de la PNL», pentru că este munca făcută de noi, Sebeş-Turda şi este ideea, vă spun cu certitudine, direct de la sursă, este ideea premierului Ponta, la care a ţinut foarte mult şi pe care a negociat-o la Comisia Europeană şi a obţinut-o la finanţare, în luna mai a acestui an”, a spus Şova.

 

Ministrul a spus că acesta este un proiect al PSD şi ”să nu îi mai lase numai pe cei de la PNL, cum am văzut acolo, că şi-au însuşit deja proiectul acesta”.

Comentarii Facebook