Dezvăluire BOMBĂ a lui Adrian Năstase: Am o scrisoare de-a lui Băsescu în care spune că îi e greață de el însuși



Fostul președinte PSD, Adrian Năstase, a declarat după Consiliul Naţional al partidului, că nu a fost jignit de spusele lui Traian Băsescu la adresa sa, adăugând că are o scrisoare de la acesta în care acesta spune că îi este greaţă de el însuşi.

Întrebat dacă s-a simţit jignit de calificativul folosit de Traian Băsescu, şi anume "înalt prea sinucisul", Adrian Năstase a răspuns: "Nu, în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu de multă vreme nu mă mai miră absolut nimic. Mai ales că am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, în care spune că îi este greaţă de el însuşi, după un alt moment. Cândva, o să discutăm mai mult despre asta. Când va fi cazul", a spus Năstase, potrivitr Mediafax.

Politicianul nu a dorit să dea mai multe amănunte. "O să vă anunţ eu, când o să revenim", a spus el.

Fostul preşedinte al PSD a mai comentat: "M-am obişnuit, într-un fel, şi mi se pare frumos că, de la formula «cât de mic începi să fii», acum am ajuns la «prea înaltul». Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred că, în felul ăsta, mulţi vor spune că el a ajuns foarte mic, din păcate".

Preşedintele României, Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost" și a spus că parlamentarul a lansat un document fals şi că ar trebui să meargă, dacă se dovedeşte că nu are dreptate, unde a mers "înalt prea sinucisul Adrian Năstase".

Comentarii Facebook