Sorin Apostu catre Alin Tise: "Sa vina sa discutam, nu prin intermediul blogurilor! Boc l-a facut ce este acum"

 

Primarul Sorin Apostu i-a trimis un mesaj direct lui Alin Tise, care a anuntat astazi ca nu va candida pentru functia de presedinte al PDL Cluj. "Sa vina sa discutam, nu prin intermediul blogurilor", a spus primarul pentru Stiri de Cluj.

Primarul sustine ca acuzatiile lansate de Alin Tise pe blogul personal reprezinta "o parere personala pe care nu a expus-o in Biroul Permanent sau sa vina cu o imbunatatire a situatiei. In plus, nu a adus acuzatii directe cuiva, asa e greu de comentat. Era vicepresedinte al organizatiei judetene si se putea exprima atunci".

"Eu cred ca dansul ar trebui sa isi reconsidere pozitia si sa vina sa discutam nu prin intermediul blogurilor", a mai afirmat primarul, care a declarat ca acuzatiile lansate de Alin Tise nu il vizeaza pe Daniel Buda, presedintele PDL Cluj si candidat la un nou mandat, dar nici pe el.

Legat de faptul ca singura persoana despre care Alin Tise a vorbit frumos in scrisoarea postata pe blog, Sorin Apostu a declarat: "Mi se pare normal, pentru domnul Boc l-a facut ceea ce este acum".

 

Alin Tise a anuntat astazi ca renunta la candidatura pentru functia de presedinte al PDL Cluj pentru ca in partid este multa "aroganta si suficienta".

 

Comentarii Facebook