Sindicalistii nu vor ca PSD sa se amestece in mitingurile lor

BNS  apreciaza declaratiile de sustinere facute de presedintele PSD Victor Ponta, dar ca cere PSD sa nu se amestece in mitingul din 19 mai, pentru a nu avea de-a face cu nciun fel de ingerinte din partea structurilor politice.

 

"Având în vedere declaraţiile făcute astăzi, 17 mai 2010, de liderii Partidului Social Democrat, Blocul Naţional Sindical solicită PSD să nu se amestece în organizarea mitingului din data de 19 mai 2010. Mitingul este o acţiune a confederaţiilor sindicale, iar Blocul Naţional Sindical nu doreşte niciun fel ingerinţe din partea structurilor politice, fie ele şi social-democrate", se arata intr-un comunicat remis presei.


Mesajul transmis se refera  si la celelalte partide politice, dar a fost nominalizat PSD intrucat, in ultimele zile, inclusiv vineri la Cluj, presedintele PSD Victor Ponta a declarat public ca partidul pe care il conduce sustine miscarile de protest intrucat ele sunt indreptatite.

 

Victor Ponta a anuntat astazi ca la nivelul conducerii partidului s-a luat decizia de a sustine protestele din zilele urmatoare.

"Am decis, la nivelul conducerii, ca la protestele de miercuri să ne declarăm solidaritatea, să spijinim ca toţi cei care doresc să protesteze să poată participa", a spus Ponta, care a reafirmat declaratia de la Cluj că PSD se opune şi descurajează manifestările violente.

 

La mitingul care va avea loc miercuri in Piata Victoriei, sindicatele au anuntat ca vor participa peste 60 de mii de oameni.

 

Comentarii Facebook