Directorul Rosal Cluj: Presedintele Consiliului Judetean Cluj este pe langa subiect. Oricine ne reziliaza contractul, il dam in judecata

Reprezentantii firmelor de salubritate din Cluj sunt profund revoltati de declaratia facuta de Alin Tise, potrivit careia contractele lor ar putea fi anulate la intrarea in vigoare a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan si spun ca acesta nu cunoaste prevederile existente in hotararea de Consiliu local, care reglementa intrarea primariei Cluj-Napoca in ADI. 

 

"D-l presedinte al Consiliului Judetean Cluj este in profunda necunostinta de cauza. Cand s-a infiintat ADI, daca Primaria Cluj-Napoca nu ar fi intrat in asociatie, Consiliul Judetean Cluj nu ar fi primit proiectul pentru a face rampa. Exista prevederi clare, potrivit carora timp de 8 ani, cat se deruleaza contractul pe care l-am castigat noi, cele doua firme de salubritate colecteaza gunoiul menajer. Noi am facut investitii, asa cum eram obligati prin contract, prin urmare, daca cineva, oricine, ne reziliaza contractul, il dam in judecata", a declarat directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

 

Directorul Rosal ii adreseaza presedintelui Judetean Alin Tise cateva intrebari:

 

1. Unde vom duce gunoiul din vara cand se inchide rampa?

2. Cum sortam gunoiul daca nu primim autorizatie pentru realizarea unei statii pentru sortare?

3. In cazul in care vom fi nevoiti sa ducem gunoiul in alte localitati, daca nu este gata noua rampa, cine suporta cheltuielile suplimentare? Clujenii?

4. Cand va fi gata rampa noua, din moment ce ar fi trebuit sa fie functionala deja?

 

Vezi Aici declaratiile care i-au nemultumit pe reprezentantii firmelor de salubritate din oras.

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin a afirmat ca potrivit reglementarilor in vigoare Consiliul Judetean Cluj nu are niciun fel de atributii in a rezilia un contract incheiat de Primaria Cluj-Napoca. Singurul care ar avea atributii in acest sens este Consiliul Local.

Comentarii Facebook