Seplecan candidează independent la Primăria Cluj-Napoca. Sediul de campanie e în apartamentul unde locuiește

 

Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, căzut în dizgrație și dat afară din PNL Cluj, după scandalul diplomei falsificate, și-a anunțat candidatura la Primăria Cluj-Napoca.

 

Sunt om de cuvânt și candidez independent. Atât la Primăria Cluj-Napoca, cât și la Consiliul Local Cluj-Napoca. Pe puterile mele, pe banii mei, susținut de prietenii și oamenii care cred în adevărurile demascate public cu privire la hoțiile politice de la Consiliul Județean Cluj, am decis să candidez independent atât la Primăria Cluj-Napoca, cât și la o poziție de consilier local în Consiliul municipiului. Am promis că voi candida, am anunțat public acest lucru și sunt bărbatul care se ține de cuvânt. Nu mă sperii eu de câțiva hoți politici și de cei înregimentați să le fie sluguțe, să le scoată castanele din foc în numele unei clamate voințe politice de urmările căreia este plin Codul Penal de prevederi”, a anunțat Mihai Seplecan pe Facebook.

 

Fostul șef al județului Cluj a spus că sediul de campanie va fi în apartamentul în care locuiește. ”Am datoria, ca simplu cetățean, să mă implic și să fac totul să ajung în situația să le încurc partipriurile politice. Să nu-i las să batjocorească legile și banii publici. Să nu-i las să-și umple buzunarele și conturile amicilor politici în timp ce mimează că o fac pentru binele public, că sunt preocupați de soarta cetățenilor cărora le fură banii.

 

Pornesc campania de strângere de semnături și îmi depun candidatura. Sediul meu de campanie este apartamentul de bloc în care locuiesc și strada în care mă întâlnesc cu oamenii. Îi aștept pe cei care doresc să mă susțină la adresa: str. Donath nr. 20, ap. 12, locul în care m-am născut și în care mă veți găsi când veți avea nevoie și când voi fi primar. Puteți să mă căutați la telefonul: 0752122962 și să îmi scrieți la adresa de mail: mihai.seplecan@yahoo.com sau pe contul de Facebook. Voi fi la dispoziția voastră”, a mai adăugat el.

 

Hadeți să facem curățenie”, pare a fi sloganul său de campanie.

 

Mihai Seplecan a precizat acum câteva luni că va candida din partea PNL Cluj, el concurându-l pentru nominalizare pe actualul primar Emil Boc. Ulterior s-a zvonit că ar urma să candideze din partea UNPR, dar după izbucnirea scandalului diplomei falsificate niciun partid nu a mai riscat înregimentarea lui Mihai Seplecan.

Comentarii Facebook