Sens unic dinspre Coșbuc spre Barițiu, pe durata lucrărilor de asfaltare în zona Parcului Central din Cluj-Napoca


De luni, 15 martie, va fi instituit sens unic dinspre strada George Coșbuc spre strada Barițiu, pe durata lucrărilor de asfaltare pe străzile din zona Parcului Central. 

Iminentă este începerea de luni a lucrărilor pe 21 Decembrie 1989, iminentă este lucrarea de pe Cardinal Iuliu Hossu. Avem introducere de sens unic dinspre Coșbuc spre strada Barițiu, adică dinspre Mănăștur spre Centru, pentru că acolo se modernizează tot ceea ce înseamnă străzile din zonă. Va fi o zonă modernă. Va fi instituit de luni sens unic dinspre Coșbuc spre Barițiu, pentru a nu bloca traficul. 

Începe asfaltarea pe Cardinal Iuliu Hossu și George Coșbuc. Ce se va face exact acolo - FOTO

De luni se va începe și pe Bulevardul 21 Decembrie, sectoral, cu restricționarea unei părți de circulație, dar tot sub trafic se vor face și acolo lucrările. Aici, în Parcul Mare avem termen maximal de dare în folosință 31 iulie, proiectul de pe 21 Decembrie este de 13 luni, vor fi lucrări până în aprilie 2022. Va fi puțin deranj, dar după aceea ne vom putea bucura de condiții. Le cer clujenilor să înțeleagă. Cât de greu ne-a fost în 2015 pe strada Moșilor, dar acum avem condiții foarte bune”, a declarat primarul Emil Boc. 

Asfaltarea 21 Decembrie 1989 începe în 15 martie

Comentarii Facebook