Miercuri 24 Aprilie

Senatorul Vasile-Cristian Lungu, candidat la Președinția Consiliului Județean Cluj

Articol oferit de Partidul Mișcarea Populară



Candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean Cluj este senatorul Lungu Vasile-Cristian. La începutul anului s-au împlinit 3 ani de când senatorul Cristian Lungu a preluat conducerea Organizației Județene Cluj a Partidului Mișcarea Populară și a reușit să dubleze scorul organizației atât la alegerile europarlamentare cât și la cele prezidențiale. Pentru alegerile locale din septembrie 2020, obiectivul senatorului Vasile-Cristian Lungu este să aducă oameni competenți și doritori de muncă în fiecare Primărie și Consiliu Local.

 

În funcția de senator în Parlamentul României, Vasile-Cristian Lungu a luptat împotriva introducerii ideologiei de gen în școli, o ideologie ce încuraja tulburările de gen în rândul copiilor și prezenta sexul biologic ca o opinie personală, nu ca un dat fizic. Alte proiecte susținute de către domnul senator în Parlamentul României se adresează reglementării procesului de deszăpezire, oprirea obligativității vaccinării fără acceptul părinților și stoparea introducerii antenelor 5G dovedit dăunătoare sănătății oamenilor.

 

Ca președinte al Consiliului Județean Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu va normaliza construcțiile haotice din județ astfel încât să nu se renunțe la zona verde din jurul orașelor și investitorii privați să respecte planurile de urbanizare. Județul Cluj s-a dezvoltat mult în ultimii ani, dar există aproape în fiecare comună, zone fără rețele de apă-canal, gaz și electricitate. Pentru ca județul Cluj să fie într-adevăr lăudat la nivel european, locuitorii trebuie să aibă acces la utilitățile necesare, drumurile trebuie să fie accesibile și modernizate, nu doar în campanii electorale. Problemele la nivel județean trebuie rezolvate în mod eficient pentru a oferi un exemplu consiliilor locale din comune. Direcția pe care dorește candidatul PMP să o traseze pentru viitorul județului Cluj este o dezvoltare sustenabilă pe mai multe paliere, inclusiv social și cultural.

 

Senatorul Vasile-Cristian Lungu a fost educat în Statele Unite ale Americii unde a trăit 16 ani și este specializat în economie și psihologie socială. Președintele Partidului Mișcarea Populară Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu va candida la președinția Consiliul Județean Cluj.

 


Comentarii Facebook