Senatorul Marius Nicoara: Ministerul Sanatatii este dusmanul numarul unu al bolnavilor

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoara, crede ca Ministerul Sanatatii este dusmanul bolnavilor, dupa ce a inchis zeci de spitale din tara.

 

"Intr-un stat civilizat, Ministerul Sanatatii construieste, in timp, programe de preventie si politici publice care dezvolta constant sistemul de sanatate. Romania traieste paradoxul ca tocmai Ministerul Sanatatii sa fie dusmanul numarul 1 al bolnavilor si al celor care apeleaza la sistemul public de sanatate", sustine senatorul liberal intr-o declaratie politica prezentata in Parlament.

 

El acuza Ministerul de comportament aberant. "Pe principiul liniilor ferate pe care le vindem la fier vechi, in loc sa le facem functionale, desfiintam spitale sau le transformam in azile pentru batrani. Comportamentul ministerial aberant merge pana acolo incat pune efectiv pe fuga personalul medical si pe cei internati, pentru ca astazi se opereaza intr-un spital, iar ziua urmatoare primesc ordin sa se mute", mai arata Marius Nicoara.

 

Parlamentarul clujean ii cere ministrului Sanatatii, Cseke Attila, sa faca publice economiile realizate prin inchiderea spitalelor: "As vrea sa-l intreb si pe domnul ministru Cseke Attila unde este eficienta acestor miscari? Vreau sa aflu cifrele reale ale economiei preconizate".

Comentarii Facebook