Emil Boc: Daca noi am fi guvernat tara dupa sondaje, vreau sa stiti ca Romania se scufunda - VIDEO

Premierul Emil Boc crede ca daca PDL ar fi guvernat in functie de sondaje Romania se scufunda si nu reusea sa treaca prin aceasta situatie dificila.

 

Premierul Emil Boc a declarat la TVR ca PDL are sanse la alegerile viitoare, chiar daca ultimul sondaj CURS partidul a obtinut 17% din optiuni, iar USL 59%. "Noi avem alte sondaje care arata un procent mai mare decat anuntat de catre CURS, nu cu mult, dar mai mare decat acesta si spun urmatorul lucru: au fost deja experiente in Europa care au aratat ca la alegeri partidele care au avut curajul si taria sa ia masuri mai dificile, dar corecte cu tara si au dus-o spre crestere economica, acele partide au castigat, chiar daca temporar au avut o problema de imagine sau de sondaje", a spus premierul Emil Boc.

 

El sustine ca daca tara era condusa in functie de sondaje se scufunda. "Daca noi am fi guvernat tara dupa sondaje vreau sa stiti ca Romania se scufunda. Daca n-am fi avut curajul, presedintele Romaniei in primul rand, Guvernul in complementar, sa ia decizii si sa si le asume, vreau sa stiti ca Romania nu reusea sa treaca prin aceasta perioada dificila si ajungea intr-o situatie practic imposibila din punct de vedere economic", a mai spus premierul la televiziunea publica.

 

Emil Boc le-a multumit romanilor ca au inteles aceste greutati si a spus ca datorita masurilor luate "putem incetul cu incetul sa ne uitam cu optimism la viitorul cresterii economice".

Comentarii Facebook