Senatorul liberal clujean Marius Nicoara cere Guvernului isi recunoasca incompetenta :"Astept retragerea Guvernului!"

Senatorul PNL Marius Nicoara le-a cerut astazi in Parlament Guvernului si premierului sa recunosca faptul ca sunt depasiti de problemele economice cu care se confrunta Romania si a spus ca asteapta retragerea Guvernului.


"Cer public premierului şi Cabinetului său recunoaşterea faptului că sunt depăşiţi de situaţie şi aştept retragerea guvernului. Şi îi rog să facă acest lucru cât mai curând, pentru că deja suntem datori vânduţi şi în incapacitate de plată la multe capitole", a declarat Marius Nicoara.


Senatorul liberal clujean si-a inceput declaratia intitulata "Premierul si bolile pe care le vindeca", adresandu-i premierului Emil Boc un refuz :


"Nu vreau tratamentul pe care îl aplică de 2 ani încoace bolii numită criză. (...) Oare nu a observat până acum că medicaţia, pe care o aplică domnul profesor în Drept, a îmbolnăvit şi mai mult România? Nu vede că sistemele bugetare:  medical, de învăţământ, asistenţă socială şi altele sunt în colaps? Sau că firmele şi mediul de afaceri se zbat între faliment şi disponibilizări? Chiar la Cluj, se închide acum o fabrică, iar asta înseamnă alţi noi şomeri" a subliniat Mariu Nicoara.



Prin urmare, senatorul clujean le-a cerut parlamentarilor din arcul guvernamental sa il trezeasca pe premireul "ocupat cu joace de-a medicina si experimentele pe cobaiul roman": "treziţi-l dumneavoastră, cât încă mai respirăm, cât încă mai avem o şansă. Fără niciun fel de ironie, ci cu o imensă părere de rău, repet faptul că trăim cele mai urâte vremuri, prin prisma faptului că răul ni-l facem cu mâna noastră. Am ajuns la buza prăpastiei din cauza unui guvern care ne-a adus aici cu bună ştiinţă, prin indolenţă, nepricepere sau dezinteres total faţă de adevăratele responsabilităţi".

 

 

Comentarii Facebook