Senatorul clujean Serban Radulescu este in razboi cu conducerea Colegiului Medicilor

Senatorul PDL a anuntat ca il va da in judecata pe presedintele Colegiului dupa ce va primi decizia privind excluderea sa din aceasta organizatie, pe motiv ca nu a votat motiunea de cenzura depusa de PSD.

 

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a anuntat ca sase medici parlamentari au fost eclusi din Colegiu pentru ca au votat impotriva motiunii de cenzura depuse de PSd si deci au aprobat reducerile de salarii din sistemul sanitar. Anterior, Colegiul Medicilor le solicitase medicilor parlamentari sa voteze motiunea. Dintre cei 18 parlamentari care sunt de profesie medici, sase au votat impotriva motiunii.

 

"Il voi actiona in judecata pe domnul Astarastoaie imediat ce voi primi o eventuala decizie privind excluderea mea din organizatia profesionala a medicilor", sustine Serban Radulescu intr-un comunicat remis presei. Senatorul sustine ca atributiile pe care le are Colegiul Medicilor sunt strict profesionale si ca presedintele Astarastoae nu isi poate impune crezul politic medicilor trimisi in Parlament prin vointa electoratului.

 

Serban Radulescu este medic chirurg la Clinica Chirurgie II din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook